dijous, 15 de setembre del 2011

Astrofotografía, Deanna Hooper

Cuando alguien empieza mirar por un telescopio, lo normal es que le pasen dos cosas. Primero está fascinado por el espectáculo y segundo por la revelación de que nuestro mundo forma parte de ese sistema gigantesco. Después, enseguida quiere un telescopio más grande!

A partir de ahora, hemos decidido compartir con vosotros que sentimos en el momento cuando conseguimos obtener una foto de la realidad del universo. Aquí tenemos la opinión personal de la Deanna Hooper, estudiante de tercer grado de física de la Autónoma.

"Versió llarga i més poètica: 'Fa bon dia avui, no hi han núvols. La Lluna es veu molt maca. Anem a treure el telescopi:D. Però que preciós que es veu avui! M'agradaria compartir això amb els altres. Podria fer fotos! A veure... anem ajustant la llum.. aquesta foto no m'agrada, aquesta és massa fosca, aqui hi ha massa llum ... això de fer fotots és més difícil del que pensava. Vale, per fi tinc la lluna enfocada! No, no noo, deixa de moure't Lluna! I al cap de 45 minuts, perfi tinc fotos maques de la Lluna!

Versió més reduida: Quan hi ha bona Lluna, i tens un bon telescopi, és divertit intentar fer fotos, tot i que t'adones del que realment costa aconseguir una bona foto. Tot i així, val molt la pena, quan et surt una foto maca, és una sensació molt agradable!"





2 comentaris:

  1. ^^ Merci per penjar les fotos. Veiam si aviat aconsegueixo una camera millor i en faig de Júpiter! :)

    ResponElimina
  2. A ver si hay suerte con Júpiter !!! :) Estamos esperando las fotos !!! :)

    ResponElimina