dimarts, 16 d’agost del 2011

Perseidas 2011


Deanna Hooper : "La sortida, va ser molt divertit, tot i no tenir un lloc ni circumstàncies idònies per poder realitzar l'activitat. No vam poder veure tants estels com voliem, però vam poder veure la lluna, Júpiter, i reconeixer moltes constelacions. I inclós vam poder veure llamps per sobre l'aigua. En general, crec que va ser una activitat genial que s'ha de repetir, potser intentant buscar un millor lloc."

Adriana Aranda Segura : "A mi me gustó mucho la salida. Me impresionaron las "estrellas fugaces" y la playa nocturna (agua transparente, limpia, tranquila). Por otro lado, a pesar de no tener plan B y aparecer en medio de la playa nudista, tuvimos suerte y en mi opinion nos lo pasamos muy bien."

Maria Marimon Codinachs : "Mi opinión global es muy positiva, la verdad es que me lo pasé muy bien. Pude bañarme de noche, pude ver algun meteorito de esos y pude gozar de una compañia estupenda.
Espero que repitamos de nuevo algun día!"

Marc Darriba Zaragoza : "A ver, más allá del pasármelo de puta madre voy a intentar valorar objetivamente la actividad. Las condiciones a nivel infraestructura no eran quizá las más idóneas. Estaría bien disponer de un buen plan B al que recurrir en condiciones adversas. Por lo que refiere a la organización previa me parece que todo se ha llevado bastante bien. Me ha encantado compartir esto con vosotros, espero repetir pronto!!"

Andrés Baños Lacoma : "Yo tambien creo que dejando de lado las adversidades con las que nos hemos encontrado, ha estado una noche magnifica."














divendres, 12 d’agost del 2011

Observació de la pluja de meteorits

Estem parlant de quedar tots, els que puguem, la nit del 13-14 d'agost per veure la pluja de meteorits de les Perseidas/Les llàgrimes de Sant Llorenç. Hem decidit que el millor lloc seria quedar-nos per Barcelona, per exemple a la platja de Sant Adrià de Besos.

Si és a la platja, no podrem portar tendes d'acampar, però sacs de dormir segur que si. Seria millor quedar abans que es faci fosc, per trobar un lloc perfecte per veure-ho, i emportar-nos tots el sopar. Si voleu convidar més gent, endavant, com més millor!
 
Quedem el dissabte a les 21.30 davant del Zurich de Pl Catalunya, i d'allà anirem tots junts cap a la platja. Si voleu venir sopats, endavant, si no, porteu el menjar i sopem junts a la platja. Us recomano portar algo per abrigar-vos, sac de dormir, jersei, ja que de nit a la platja pot fer bastant fred. Si teniu llanternes també porteu-les, per si en algun moment necessitem una mica de llum. A part d'això, heu de venir amb ganes de passar-s'ho bé!
 
 

dissabte, 6 d’agost del 2011

Acampada en la Autónoma


Aunque la mayoría de la gente estaba mirando el partido Barcelona – Manchester, nosotros estábamos haciendo observaciones, contemplando el cielo, la Luna y los planetas. Fue una noche maravillosa llena de estrellas, una experiencia inolvidable. Gracias por la patricipación.











Resultados de la Observación